Du är här:Träning > Efter träning

Efter träning

Få snabb analys och fördjupade insikter i din träning och återhämtning med V800, Flow-appen och Flow webbtjänst.

Träningssummering i din V800

Efter varje träningspass får du en omedelbar träningssummering av din träning. När du har sett din träningssummering kommer du också att se hur träningspasset påverkade din återhämtningstatus.

Informationen som visas i summeringen är beroende av de sportprofiler och sensorer som används. Informationen som visas omfattar:

• Träningsansträngning och återhämtningstiden som behövs för träningspasset
  • Träningseffekt
  • Starttid och träningstid
  • Max- och snitthastighet/tempo samt sträcka
  • Snitt- och maxpuls och summering av pulszoner
  • Kaloriförbrukning (höjdkompenserad) och andel fett% av totala antalet kalorier,
  • Löpindex
  • Snitt- och maxkadens (löpning och cykling)
  • Genomsnittlig och maximal steglängd (löpning)
  • Maxhöjd, stigning och utför
  • Varvtidsdetaljer

För att se din träningssummering senare, gå till Dagbok och välj dag och välj sedan summering av träningspasset du vill se.

Summering av en sport

Summering av en sport innehåller detaljerad information om ditt träningspass.

Starttid

Träningstid

Sträcka (visas om GPS-funktionen är på eller Polar stegsensor Bluetooth® Smart/ Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart används)

Starttid idealtempo

Snitthastighet för idealtempo

Visas endast om idealtempo använts

Träningsansträngning

Återhämtning som behövs för passet

Träningseffekt

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Visas endast om pulssensorn används. Visas inte i multisportpass

Pulszoner

Visas endast om pulssensorn används

Snittpuls

Maxpuls

Kalorier

Fettkalorier, i % av totala antalet kalorier

Snitthastighet/-tempo

Maxhastighet/-tempo

Löpindex

Visas om din sport är löpning och om GPS eller Polar stegsensor Bluetooth® Smart används

Snittkadens (genomsnittlig stegfrekvens)

Maxkadens (maximal stegfrekvens)

Visas om Polar stegsensor Bluetooth® Smart används

Genomsnittlig steglängd

Maximal steglängd

Visas om Polar stegsensor Bluetooth® Smart används

Snittkadens

Maxkadens

Visas om Polar kadenssensor Bluetooth® Smart används

Maxhöjd

Stigning

Utför

Visas om höjdfunktionen är aktiverad

Varvtider

Bästa varvtid

Snittvarvtid

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Auto.varvtider

Bästa varvtid

Snittvarvtid

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Multisportsummering

Multisportsummering innehåller en övergripande summering av träningspasset och sportspecifika summeringar.

Multisportsummering ger dig information om hela träningspasset.

Träningstid

Sträcka

Tryck på STARTA för att se mer detaljer om hela träningspasset. Du kan se detaljerad sportspecifik information genom att bläddra med UPP/NER och trycka på STARTA i summeringen av sporten.

Polar Flow-appen

Synkronisera din V800 med Flow-appen för att analysera dina data efter varje träningspass. Med Flow-appen kan du se en snabb översikt över dina träningsdata offline.

För mer information, se Polar Flow-appen

Polar Flow webbtjänst

Med Polar Flow webbtjänst kan du analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat. Följ din utveckling och dela även dina bästa träningspass med andra.

För mer information, se Polar Flow webbtjänst